Google Chrome’da Kullanıcı Silme (Resimli Anlatım)

Google Chrome tarayıcınız üzerinde oturum açtığınız kullanıcı hesabı oturumu kapatmak veya bu kullanıcı hesabını silmek istediğinizde yapmanız gerekenleri biliyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Chrome’da Oturum Kapatma – Kullanıcı Silme

Google Chrome üzerinde oturum açtığınızda ya da Google bilgilerinizi kullanarak giriş yaptığınızda yer işaretleriniz, sekmeleriniz, göz atma ayarlarınız ya da daha önce belirlediğiniz tüm detaylar otomatik olarak Google hesabınıza kaydedilir ve tarayıcınız ile senkronize edilir. Ancak istediğiniz zaman Google Chrome üzerinde oturumu kapatarak, tarayıcınız ile Google arasında ki bağlantıyı sonlandırabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Google Chrome Üzerinde Oturum Kapatma

Google Chrome üzerinde oturum kapatmanız durumunda bilgisayarınızda yaptığınız hiçbir değişiklik Google Hesabınıza kaydedilmeyecek ve diğer cihazlarınız ile senkronize edilmeyecektir. Yine Chrome üzerinde oluşabilecek olası hatalarda Google hesap oturumunuzu kapatarak deneme yapabilirsiniz.

google chrome kullanıcı ayarlarını silme

Oturumunuzu kapatmak için tarayıcının sağ üst köşesinde yer alan “Ayarlar” simgesine tıklayın ve … olarak oturum açıldı kısmını seçin. “Oturum Aç” kısmında yer alan “Google Hesap Bağlantısını Kesin” kısmına tıkladığınızda açılan onay iletişim kutusunu kabul edip “Hesap Bağlantısını” sonlandırabilirsiniz.

Google Chrome Üzerinde Kullanıcı Silme

google chrome kullanıcı ayarlarını silme

Kullanıcı profilini tarayıcı üzerinde kaldırmak ya da silmek için “Ayarlar”’a girin ve “Kullanıcılar” bölümünde yer alan kullanıcı isimlerinden silmek istediğinizi seçin. Sil butonuna basarak Google Chrome’da kullanıcı bilgilerini silebilirsiniz.

Google Chrome İndirin

Google Chrome
Popüler İnternet Tarayıcı
Google Chrome - Mac
Mac İçin Chrome Popüler İnternet Tarayıcısı

Benzer Yazılar

Google Chrome’da Kullanıcı Silme (Resimli Anlatım) İçin Yorum Yap

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.