BMW’den Tesla Model 3’e Cevap Geliyor

BMW, elektrikli otomobil konusunda Tesla Model 3 aracına rakip olacak bir model üzerinde çalışıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

BMW’den Elektrikli Sedan Geliyor

Tesla’nın elektriklisedan aracına karşı BMW, çalışmalara başladı. Diğer otomobil üreticilerinin aksine elektrikli otomobiller konusunda daha erken çalışmalara başlayan BMW, bir ilk olarak tamamen elektrikli sedan modeli üretmeyi planlıyor. Bu iddiayı söyleyen ise Handelsblatt. BMW, Eylül ayında gerçekleşecek olan Münih Otomobil Fuarı’nda yeni modelini tanıtacak. Bu elektrikli otomobilin 400 km menzile sahip olacağı belirtilen bu model, BMW’nin 3 serisinin bir parçası olacağı da belirtiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Tesla’ya Rakip Olacak

Tesla Model 3’ün rakibi olacak. Bildiride ayrıca söz konusu BMW modelinin yaklaşmakta olan Tesla Model 3’e doğrudan cevap olduğunu da ifade etti. Otomotiv devleri son yıllarda muhteşem işlere imza atan Tesla’yı rekabette geçmek için stratejilerini değiştirmeye başladı.

Son olarak BMW’nin Tesla ile daha iyi rekabet etmesi için araç fiyatlarını daha aşağıda tutması gerekecek. Şimdilik BMW konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken bir süre daha sessiz kalacak gibi görünüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Yazılar

BMW’den Tesla Model 3’e Cevap Geliyor İçin Yorum Yap

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.