Oyun Açılmıyor
PES 2015 oyunu hem satışa çıktı hemde demo sürümü çıktı. Çıkmasına çıktı ama bir takım sorunlar PES 2015 sevenleri oldukça üzmekte. Özellikle online olarak dünya çapında rakiplerle oynamak isteyenler halen sorun yaşamaya devam etmekte.
PES 2015 Yaşanan sorunlardan birisi de siyah ekran sorunu. Bazı PES 2015 oyunu oynayanlar oyunu açarken Konami yazısından sonra oyunun açılmadığını öylece kaldığını belirtmekteler. Yani ekranda siyah bir ekran oyun yükleniyor ama bir türlü yüklenmiyor.
Bu sorunun nedeni bilgisayarınızın ekranı, ekran kartı ile alakalı olabilir. Eğer sizde bu sorunu yaşıyorsanız “C:\Program Files (x86)\Pro Evolution Soccer 2015 klasörü içinde “settings.exe” dosyasını açın.
Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi çözünürlük bölümünde bilgisayarınıza göre bir çözünürlüğü seçin. Bütün çözünürlükleri denemenizi tavsiye ederiz. Ayrıca görüntü kalitesini de düşük yapmayın. Minimum orta yapın.
PES 2015 Tam Ekran Nasıl Yapılır? PES 2015 Ekran Çözünürlüğü Ayarı İçin Tıklayın
bende save dosyasının içi boşş olmuyo siyah ekran devam ediyo
Bende de boş 🙁
abi system dosyası seninki gibi değil kağıt şeklinde
BENDE DE BOŞ LÜTFEN YARDIM EDİN
BENDE DE BOŞ LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFEN
ya system dosyası yokki 🙁
BENDE SETTİNG’İ AÇIP DENEDİM AMA OLMADI…BU DEDİĞİNİZ SİYAH EKRAN İÇİN BENCE GEREKSİZ
iyi akşamlar herkese.. pes 2015 cd den yükledim sorunlarını hallettim. oyunu açtım takımları seçip ayarlamaları yaptıktan sonra maçı başlat diyorum ve game tips(oyun ipuçları) geliyor. normalde belli bir süre sonra maç başlıyor ama bende game tips kapanmıyor saatlerce oyun ipuçları veriyor oyun başlamıyor… yardımcı olabilecek olan varmı?
Oyuna başlamadan önce game tips ekranındaki her menüye gir çık. belki kaydetmeni istediği bir şeyler vardır. tabi bunu bir veya iki defa yap. her maç öncesi yapmanı isterse başka bir sorun vardır demektir.
Arkadaşlar steam_api.dll dosyasını silin daha sonra başka bir siteden indirin.
Ben yaptım oldu.