Android İçin Gerçekçi Trafikte İlerleme (Yarış) Oyunu
- Ücretsiz
- Heyecanlı
- Gerçekçi
- Adrenalin
- Düşük boyutlu
- Türkçe dil desteği
Turbo Racing 3D oyunu Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilmiş harika bir araba simulasyon oyunudur. Oyun bir yarış oyunu değil. Çünkü her hangi bir rakip yok. Oyunun başında size verilen araba ile açık olan haritadaki yolda ilerliyorsunuz. Tabi yol boş değil. Yani trafikte ilerliyorsunuz. Android cihazınızın ekranın sağ tarafında gaz pedalı sol tarafında ise fren bulunmakta.
Arabanızla trafikte ilerlerken yolda bulunan araçlar aniden sizin gittiğiniz şeride sinyal vererek geçmekteler. Bu gibi durumlarda frene basıp duracaksınız yada başka şeride geçecesiniz. Ama hızınız çok fazla ise büyük ihtimalle çarpıyorsunuz. Arabanızla diğer arabalara çarptınızda yada yolun kenarındaki barikatlara dikine çarptığınızda arabanız alevler içinde kalıyor ve oyun bitiyor.
Ayrıca yolda ilerlemeye devam ettiğinizde karşınıza para taşıyan arabalar çıkıyor ve yola 1000 dolar değerinde para bırakıyor. Bunları mutlaka alın. Çünkü arabanızı yükseltmek için paraya ihtiyacınız var. Yolda ilerlemeye devam ettiğinizde önünüze tır çıkmakta. Zaten bu tır bir ok işareti ile size gösterilmekte. Bu tırın arkasına geçtiğiniz zaman arabanız tırın arkasına biniyor ve tır hızlı bir şekilde ilerliyor. Tır ile arabalara çarpmaktan korkmayın ama tır bir süre sonra patlıyor ve ortadan kayboluyor. Sizde tekrar arabanız ile oyuna devam ediyorsunuz.
Turbo Racing 3D İçin Yorum Yap